Metro додатки Windows 10.

Один з найцікавіших нововведень в Windows 10 є все нові Metro додатки. Нові Metro додатки Windows 10 тепер поліпшені в плані дизайну і комфорту у використанні, і тепер вони працюють так само, як інші віконні додатки windows. Крім того, головна перевага Metro додатків є те, автоматично підлаштовуються під будь-який пристрій на Windows 10.Ось кілька Metro додатків Windows 10, які Ви обов'язково повинні спробувати.

Зміст:

  • 1 1. Groove Music
  • 2 2. Photos
  • 3 3. Mail
  • 4 4. Adobe Photoshop Express
  • 5 5. Fresh Paint

1. Groove Music

Groove, який раніше був відомий як Xbox Music, музичний сервіс від Microsoft, яка сподівається конкурувати з іншими музичними сервісами, як Google Play Music, Apple Music, Spotify, і т.д. У той час як Groove це музичний сервіс, Groove Music є офіційним музичний плеєром. Використовуючи це невеликий додаток, ви можете відтворювати всю свою музику, з файлової системи або хмари OneDrive. Додаток Groove Music має зручний інтерфейс, і може відтворювати музику з вашого хмари OneDrive, завдяки якому ви можете передавати свою улюблену музику на будь-який пристрій яке ви хочете.



2. Photos

Metro додаток Photos для Windows 10 дуже зручне для перегляду ваших фотографій. Кожен раз коли ви відкриваєте зображення на вашому комп'ютері, він відкриває їх за допомогою додатка Фотографії. Яке добре інтегрується з хмарним сховищем OneDrive і може відображати всі фотографії з вашого профілю разом з фото на диску.



3. Mail

Додаток Mail є одним з моїх улюблених програм для Windows 10, це легкий мінімалістичний дизайн, і поліпшені можливостей з Windows 8. Ви можете додати практично будь-який обліковий запис електронної пошти в додаток. На відміну від Windows 8, нове Mail додаток підтримує навіть POP рахунку.Деякі з кращих особливостей Mail додатки включає в себе підтримку свайпов, сенсорний дружній призначений для користувача інтерфейс, автоматичні відповіді, а також інтеграція з календарем.



4. Adobe Photoshop Express

Adobe Photoshop є одним з кращих програм для редагування фотографій.Щоб впоратися з ним, Adobe випустила безкоштовний і легкий додаток під назвою Adobe Photoshop Express, і воно може бути завантажено з Windows Store. Хоча програма не має всі передові функції, які доступні в повній версії, воно має всі основні функції, такі як обрізка, випрямлення, корекція кольору, в один дотик фільтри, авто-виправлення, і т.д. Якщо ви шукайте додаток для деяких простих фото виправлень, то Вам варто спробувати цю програму.



5. Fresh Paint

Fresh Paint це одне з кращих додатків від Microsoft для малювання. Хоча це офіційний додаток від Microsoft, воно не встановлено за замовчуванням, і його необхідно завантажити з магазину Windows.Використовуючи цю програму, ви можете малювати з чистого аркуша або імпортувати зображення, а потім працювати з ним, також можна зробити фото з камери, і редагувати його. Додаток підтримує миша, сенсорний ввід, так і введення пером. Крім того, однією з кращих особливостей Fresh Paint є те, що ви можете роздрукувати вашу роботу в форматі високої чіткості.Якщо ви художник або дизайнер, Вам варто спробувати це додаток.



.

Поделитесь информацией

Share on FacebookTweet on TwitterPlus on Google+


EmoticonEmoticon