Killer Control Center - що це за програма.

Більшість користувачів (особливо ті, хто самі не встановлювали операційну систему) не знають що це за програма Killer Control Center. Відповідь дуже проста, материнські плати з вбудованими мережевими контролерами Killer після установки драйверів отримують фірмовий додаток. Спочатку було доступно додаток Killer Control Manager, а пізніше Center.

Ця стаття розповість не тільки що це за програма, але і як користуватися Killer Control Center. Новий компаньйон драйверів здатний обмежувати або зовсім забороняти доступ до Інтернету для окремих процесів. Додатково можна перевірити швидкість мережі і подивитися IP-адреса, MAC-адресу.

Зміст:

  • 1 Як налаштувати Killer Control Center
  • 2 Як користуватися Killer Control Center

Як налаштувати Killer Control Center

Старі материнські плати (з контролером Killer) поставляються з застарілою версією програми Killer Control Manager. Оновлення драйверів потрібно заново завантажити і встановити з офіційного сайту.Після чого стане доступна оновлена ​​версія довіреної додатки Killer Control Center. Можна скористатися рекомендаціями по оновленню драйверів мережевої карти в Windows 10.

Перед оновленням обов'язково видаліть попередні версії програми. Якщо не видалити, тоді служба Killer Control Center не працюватиме в Windows 10.І врешті-решт, доведеться заново встановлювати заново драйвера мережевого адаптера і програму управління.

Останні версії програми Killer Control Center поширюються безпосередньо в Магазині Windows 10. Після установки драйверів Ви перенаправляти на сторінку установки довіреної програми.





Завантажити QR-Code Killer Control Center Developer: Rivet Networks LLC Price: Безкоштовно

Насамперед переходимо в параметри, і натискаємо кнопку Установка обмежень швидкості. У вікні параметрів мережі виберіть Перевірка пропускної здатності. Після натискання кнопки Вперед почнеться перевірка швидкості Інтернету.В результаті чого досить Застосувати параметри, якщо дані тестування відповідають дійсності.



Як користуватися Killer Control Center

після чого в розділі Додатки можна повноцінно управляти власною мережею. Потім на сторінці наводиться докладний список мережевих додатків і значень швидкості завантаження і відправки для кожного.Смугу пропускання всіх додатків можна обмежити за допомогою окремого регулятора.



  • Параметр пріоритет - у кожного з додатків є встановлений за замовчуванням пріоритет. Як можна здогадатися пріоритет номер 1 найбільш важливий. За замовчуванням ігор присвоюється пріоритет 1, а Завантаженнями - пріоритет 6.Всі фонові процеси отримують не перший пріоритет для використання мережі, що робить гру більш комфортною.
  • Швидкість завантаження/відправки - ці параметри дозволяють змінювати обмеження завантаження/відправки для кожної програми окремо. Досить перетягнути повзунок завантаження/відправки (за замовчуванням для додатків встановлені значення Limit of 100% - без обмеження швидкості).Вибираючи значення 1/2 від стандартного нам, вдається обмежити швидкість рівно в два рази.
  • Блокування доступу - досить натиснути відповідну іконку навпроти певного процесу для повного блокування доступу до Інтернету. Буквально одним натисненням виходить заборонити додатком доступ в Інтернет Windows 10.

Раніше ми розглядали, як користуватися програмою NetLimiter 4. В принципі функціональність якої на рівні Killer Control Center. Але питається навіщо встановлювати додаткове програмне забезпечення, якщо можна скористатися вже встановленою програмою. Точно не варто видаляти Killer Control Center, так як її можливості дійсно будуть корисними.

Висновок

Якщо ж у Вас в списку встановлених програм відображається Killer Control Center, це означає що у Вас мережева карта Killer. Не потрібно відразу видаляти довірена додаток з Магазину Windows 10. Пропонуємо Вам ознайомитися з його можливостями і при необхідності (часто буває що пінг в іграх просідає через фонових процесів) його використовувати..

Поделитесь информацией

Share on FacebookTweet on TwitterPlus on Google+


EmoticonEmoticon