Як включити демонстрацію екрану в Скайпі.

Програма Скайп дозволяє проводити демонстрацію екрану буквально в кілька натискань. У класичній версії користувач має можливість надати загальний доступ, як повністю до свого екрану, так і до вікон окремо. У новій версії програми Скайп залишилася тільки можливість демонстрації всього екрану.

В даній статті ми розглянемо як включити демонстрацію екрану в Скайпі у всіх на сьогоднішній день доступних версій програми для операційної системи Windows 10. А також розберемося як в новому Скайпі включити демонстрацію екрану, оскільки в останніх версіях процес демонстрації екрану трохи відрізняється від доступних раніше.

Зміст:

  • 1 класична версія програми Скайп
  • 2 Нова версія Скайп для робочого столу Windows
  • 3 Версія програми Скайп з Магазину Windows 10

класична версія програми Скайп

класична версія програми більше не доступна для скачування на офіційному сайті програми.А всі хто раніше встановили класичну версію програми можуть спостерігати в головному вікні повідомлення про те, що дія цієї версії Скайп скоро буде припинено, з рекомендацією оновитися до останньої версії.

  • Дзвонимо співрозмовнику і натискаємо кнопку плюс, яка дозволяє додавати учасників, відправляти файли і робити багато чого іншого.
  • У списку вибираємо пункт Демонстрація екрану (також можна натиснути на панелі інструментів Дзвінки> Демонстрація екрану).

  • Далі вибираємо Частка до свого екрану або Частка до вікна і натискаємо кнопку Почати. ​​

  • Якщо ж необхідно можна Передавати системні звуки разом з демонстрацією екрану або окремо.Поточний пункт знаходитися в тому самому розташуванні, де і вибір демонстрації екрану. Щоб відключити демонстрацію екрану вибирайте пункт Зупинити показ через меню плюс або Зупинити демонстрацію екрану через меню дзвінки.

    Нова версія Скайп для робочого столу Windows

    Скайп для робочого столу прийшов на зміну класичної версії програми .Поточну версію без проблем можна завантажити з офіційного сайту програми або оновитися прямо з класичної версії. Вона по інтерфейсу дуже схожа на версію, яка поширюється в Магазині Windows 10. Демонстрація екрану в новому Скайпі включається, як і в програмі Скайп з Магазину Windows 10.

  • У процесі розмови натискаємо плюс і вибираємо пункт Демонстрація екрану.
  • У вікні відзначаємо чи потрібно передавати звук або тільки зображення і натискаємо кнопку Демонстрація екрану.

  • версія програми Скайп з Магазину Windows 10

    Поточна версія програми поширюється тільки через Магазин Windows 10.На останніх версіях операційної системи Windows 10 вона вже встановлена. Для користувачів версія з Магазину є новою і не зовсім зручною. В останній версії з'явилася можливість ділитися екраном користувача.

  • Після дзвінка співрозмовнику натисніть у вікні розмови кнопку демонстрації екрану або плюс і потім виберіть пункт Демонстрація екрану.

  • У відкрилися параметрах слайд-шоу виберіть чи потрібно Транслювати звук комп'ютера і натисніть кнопку Демонстрація екрану.

  • Щоб припинити демонстрацію екрану в плюс меню виберіть пункт Зупинити показ. У поточній версії програми Скайп для Windows 10 передавати звук окремо від зображення екрану не вийти.

    Висновок

    Програма Скайп дозволяє спілкуватися користувачам в різних куточках Землі. Для цього необхідно користувачеві мати тільки комп'ютер і доступ до Інтернету. Дана стаття розповідає як включити демонстрацію екрану в Скайпі, як в новій версії програми так і в класичній, яка поки ще працює.Якщо ж Ви ще не встановили Скайп собі на комп'ютер рекомендуємо ознайомитися з інструкцією як встановити Скайп на Windows 10.

    .

    Поделитесь информацией

    Share on FacebookTweet on TwitterPlus on Google+


    EmoticonEmoticon