Програми для відключення непотрібних служб Windows 10.

Зараз можна використовувати програми для відключення непотрібних служб Windows 10. Які служби можна відключити вибирати тільки користувачеві. Деякі служби перший користувач активно використовує, а другий може навіть не знати про їхнє існування. Все залежить від поставлених вимог і завдань.

Ця стаття містить кращі програми для відключення непотрібних служб Windows 10. Деякі програми дозволяють виконувати масову зупинку і відключення. Перед відключенням будь-якої служби ознайомтеся з її описом. Безпосередньо у вікні відключення служб можна його подивитися.Після ознайомлення зі службою можна перейти до її відключення.

Зміст:

  • 1 Програми для відключення служб Windows 10
    • 1.1 Easy Service Optimizer
    • 1.2 Wise Game Booster
    • 1.3 W10Privacy
    • 1.4 Ashampoo WinOptimizer 2019

Програми для відключення служб Windows 10

Easy Service Optimizer



Спочатку запустіть програму від імені адміністратора Windows 10.Безпосередньо у вікні програми Easy Service Optimizer v1.2 можна перейти до послуг відключення. Присутній кілька профілів для безпечного і не тільки відключення непотрібних служб. Програма дозволяє перед відключенням або будь-яким внесенням змін створити резервну копію.

Цікавою особливістю програми є кілька попередньо встановлених профілів різного рівня для відключення служб.Можна вибрати значення списку активних служб За замовчуванням, Безпечно, Оптимально і Екстрім. Залежно від обраного профілю, список виключених служб буде іншим. Досить після вибору профілю натиснути кнопку Застосувати налаштування до зазначених службам.

Wise Game Booster



Програма Wise Game Booster незважаючи на невелику вагу здатна підвищити продуктивність системи шляхом оптимізації.Вона автоматично визначає кількість непотрібних служб і дозволяє відключити їх буквально в одне натискання. Хоча додаток і створено не тільки для цього, але і для оптимізації операційної системи з визначенням непотрібних служб легко справляється.

Після запуску програми досить перейти в розділ Служби і подивитися, скільки служб можна безпечно зупинити.Натисніть кнопку Виправити, щоб закрити непотрібні служби для підвищення продуктивності. Рекомендується до використання програми запустити будь-яку гру і після протестувати її на тих самих умовах.

W10Privacy



Невелика утиліта W10Privacy відразу ж після запуску пропонує створити точку відновлення системи.Всі служби розділені на рекомендовані значення, умовно рекомендовані і обмежена рекомендовані. Якщо ж перші майже не мають побічних ефектів, то останні можуть відмовити негативний вплив на систему.

Для відключення досить перейти в розділ Служби і після виділення непотрібної Застосувати зміни.Список служб дійсно невеликий, але якщо ж пройтися по інших розділах програми, то можна знайти ще багато корисного. До переваг варто віднести опис всіх пунктів російською мовою, досить просто навести мишкою.

Ashampoo WinOptimizer 2019



Ashampoo WinOptimizer можна сміливо додавати в список кращих програм для оптимізації комп'ютера Windows 10.Функціональність програми дійсно залишається на високому рівні. Є як платні, так і безкоштовні версії, після установки на пошту приходить код активації. На жаль, як в попередніх утиліти скористатися портативної версією вже не вийде.

В головному вікні програми досить перейти в Продуктивність> Менеджер служб.Безпосередньо в розпочатому розташуванні подивитися додаткову інформацію про службу, оцінку, тип запуску і при необхідності її відключити. Деякі служби, які необхідні системі відключити не вийде.

Висновок

Дійсно, в сучасній операційній системі є багато непотрібних служб.Зараз же для мінімізації навантаження досить включити ігровий режим в Windows 10. Але все ж він працює тільки в іграх. Для підвищення продуктивності в цілому використовуємо запропоновані програми. Дивіться також кращі програми для настройки Windows 10.

.

Поделитесь информацией

Share on FacebookTweet on TwitterPlus on Google+


EmoticonEmoticon