Як поміняти заставку на робочому столі Windows 10.

В процесі роботи за комп'ютером користувач часто бачить фонове зображення робочого столу звертаючи різні додатки. Якщо ж змінити стандартне фонове зображення можна не тільки полегшити процес роботи за комп'ютером, але і збільшити рівень мотивації. Рекомендуємо встановлювати непросто однотонну заставку, але і ціле слайд-шоу, так як стандартне зображення дуже швидко приїдається.

Ця стаття розповість, як поміняти заставку на робочому столі комп'ютера під керуванням Windows 10. Після переходу з попередніх версій операційної системи користувачеві не зовсім зрозуміло куди зникла панель управління. Потрібно розібратися, де тепер можна змінити фоновий малюнок робочого столу.Дивіться також: Як поміняти курсор миші на Windows 10.

Зміст:

  • 1 Як зробити зображення фоновим для робочого столу
  • 2 Як поміняти заставку на робочому столі комп'ютера
    • 2.1 Параметри системи
    • 2.2 Панель управління

Як зробити зображення фоновим для робочого столу

В оновленій версії операційної системи збереглася можливість вибрати зазначене зображення як фоновий малюнок робочого столу.Незалежно від способу зміни фонового зображення, результат буде однаковий.

Знайдіть в провіднику потрібне зображення, які підходять для майбутньої заставки на робочий стіл. У контекстному меню виберіть пункт Зробити фоновим зображенням робочого столу. Після чого миттєво зазначена картинка встановиться як заставка на робочий стіл.



Після відкриття зображення за допомогою програми фотографії також можна зробити його фоновим. Досить в меню вибрати Встановити як> Зробити фоновим малюнком. Внаслідок чого зображення встановиться як фон робочого столу.



Деякі користувачі вважають за краще використовувати класичний перегляд фотографій в Windows 10.Безпосередньо в програмі перегляду фотографій також можна зробити зображення фоновим. В останніх версіях операційної системи потрібно налаштувати зі стандартними програмами, оскільки довірена додаток з магазину фотографії прийшло на заміну класичного перегляду.

Як поміняти заставку на робочому столі комп'ютера

Параметри системи

Перейдіть в розділ Параметри> Персоналізація> Фон. Виберіть потрібне фото з доступних в параметрах або ж в провіднику натиснувши кнопку Огляд. Додатково є можливість розтягнути фото на весь робочий стіл або розмістити по центру в залежності від дозволу зображення.



Незрозуміло навіщо є можливість також встановити суцільний колір замість фонового зображення. Якщо ж у списку Фон вибрати замість Фото - значення Слайд-шоу, тоді потрібно буде вказати розташування хоча б декількох заставок для робочого столу.

Панель управління

У класичній панелі управління складно знайти параметри персоналізації зі списку представлених розділів.З кожним оновленням параметри доступні в панелі управління переносяться в оновлені параметри системи. Незважаючи на видалення можливості роботи з фоновими малюнками електронного блоку (навіть пошук не дає результатів) залишилася можливість знайти потрібні параметри.

  • Відкрийте параметри персоналізації виконавши команду: explorer shell ::: {ED834ED6-4B5A-4bfe-8F11 -A626DCB6A921} -Microsoft.Personalization \ pageWallpaper у вікні Win + R.
  • У вікні, вкажіть розташування зображення вибравши Фони робочого столу Windows або Бібліотека зображень.

  • Якщо ж натиснути кнопку Огляд ... можна буде вказати розташування потрібного зображення прямо в провіднику. Після вибору фонового зображення досить Зберегти зміни.

    Висновок

    Встановити фонове зображення досить просто навіть в останній версії операційної системи Windows 10. Використовуючи оновлені параметри системи або ж стандартну панель управління можна швидко поміняти заставку на робочому столі. А також зробити зображення фоновим для робочого столу комп'ютера можна безпосередньо в контекстному меню потрібної картинки.

    Як багато могли помітити на не активована операційній системі користувачам частково не доступні параметри персоналізації. В параметрах системи вказується, що для персоналізації комп'ютера потрібно активувати Windows 10. Всі вищевказані способи без використання параметрів дозволяють поміняти заставку робочого столу без активації Windows 10..

    Поделитесь информацией

    Share on FacebookTweet on TwitterPlus on Google+


    EmoticonEmoticon