Як очистити переписку в скайпі.

Багато користувачів задають питання як очистити переписку в скайпі, багатьох цікавить видалення листування з однією людиною в скайпі. У цій статті я покажу Вам як видалити переписку в скайпі. Але пам'ятайте Ви можете видалити переписку тільки у себе на комп'ютері. Вся історія повідомлень залишиться в Вашого співрозмовника.Зробити це зовсім не складно.

Зміст:

  • 1 Як очистити переписку в скайпі
  • 2 Як видалити переписку в скайпі з однією людиною

як очистити переписку в скайпі

Для того що б видалити переписку в скайпі Вам потрібно перейти в налаштування програми -> Установки чату і вибрати пункт Відкрити додаткові настройки, так як зображено на малюнку .



Зверніть увагу на пункт Зберігати історію ... в якому Ви можете вибрати яка історія повідомлень буде збережуться. Але все ж нас цікавить клавіша Очистити історію натиснувши на яку ви знищите всю історію листування в скайпі з свого комп'ютера.



Після натискання на клавішу Очистити історію, Вас запитають чи дійсно Ви готові повністю видалити історію листування.

Після натискання на Видалити вся історія листування в скайпі буде видалена з Вашого комп'ютера.

Як видалити переписку в скайпі з однією людиною

в цій частині статті ми розберемося як видалити переписку в скайпі з однією людиною, оскільки таких питань виникає дуже багато.Запропонований нижче спосіб Ви робите на свій страх і ризик. Тому перед початком процедури зробимо бекап файлу який ми будемо змінювати.

Додаток Skype зберігає всі повідомлення в єдиній базі даних SQL. Файл цієї бази даних має ім'я main.db, який зберігається в готельної для кожного користувача Skype папці, що знаходиться за наступним шляхом:

C: \ Користувачі \ Імя_пользователя \ AppData \ Roaming \ Skype \ Ваш_логін_Skype

Перед початком процедури збережемо резервну копію файлу main.db, просто скопіюйте його в будь-яку папку, що б завжди мати можливість відновити історію Вашого листування. І закрийте програму скайп.

Що б видалити історію листування з будь-яким користувачем скайпу, нам потрібно відкрити цей файл і відредагувати. Для цього скачайте програму SQLite Database Browser.Просто встановіть її на Ваш комп'ютер і запустіть.

  • У вікні, виберіть меню File -> Open Database або натисніть Ctrl + O

  • Перейдемо по шляху C: \ Користувачі \ Імя_пользователя \ AppData \ Roaming \ Skype \ Ваш_логін_Skype і відкриємо файл main.bd.

  • Далі перейдемо у вкладку Browse Data і виберемо таблицю Conversation для того що б видалити переписку в скайпі з однією людиною.

  • У вікні програми Ви можете побачити контакти історія повідомлень з якими зберігається в базі даних скайпу. Виберіть рядок з тим контактом який Ви хочете видалити і натисніть Delete Record.

  • Також у Вас є можливість видалити окремі повідомлення з листування.Для цього в вкладці Browse Data вибираємо таблицю з назвою Messages. На відміну від попередньої таблиці в цій Ви можете видаляти непотрібні Вам повідомлення окремо. У стовпці dialog_partner Ви побачите контакт з скайпу, а в стовпці body_xml знаходиться текст повідомлення. Аналогічно виділіть непотрібний і натисніть Delete Record.
  • Після натискання на клавішу видалення Вам ще вискочить вікно з підтвердженням своїх дій.
  • В цій статті я показав Вам не тільки як очистити переписку в скайпі, але і як видалити переписку в скайпі з однією людиною. Сподіваюся ця стаття була для Вас корисною. Незабутній робити бекап перед початком процедури і пишіть в коментарі сподобалася Вам стаття..

    Поделитесь информацией

    Share on FacebookTweet on TwitterPlus on Google+


    EmoticonEmoticon