Як користуватися CCleaner для Windows 10.

Ще з попередніх версій операційної системи програма Ccleaner завоювала великий авторитет в користувачів. Хоч інтерфейс програми зараз не значно змінився, функціонал залишився корисним, як і раніше. CCleaner не тільки дозволяє подивитися деякі характеристики комп'ютера, але і виконати видалення встановлених програм, відключити автозавантаження, почистити систему.

Дана стаття власне і розповість як користуватися програмою CCleaner для Windows 10. Перевагою над аналогами є можливість використання основних можливостей у безкоштовній версії програми. Користувачеві навіть не потрібно думати як правильно її налаштувати, а відразу ж можна перейти до використання інструментів.

Зміст:

  • 1 Як правильно видаляти програми через CCleaner
  • 2 Як відключити автозавантаження програм в CCleaner
  • 3 Як почистити комп'ютер за допомогою CCleaner
  • 4 Як почистити реєстр за допомогою CCleaner

Як правильно видаляти програми через CCleaner

Для правильного видалення встановлених програм досить скористатися розділом програми та компоненти в оновлених параметрах системи.Більш докладно описано в інструкції: як видалити стандартні програми Windows 10. Досвідчені користувачі по ряду причин використовують CCleaner для видалення програм. По суті процес видалення програми через CCleaner не відрізняється від використання засобів операційної системи. В кожному окремому випадку запускається деінсталятор, який часто можна знайти в розташуванні самої програми.

Перейдіть в розділ Сервіс> Видалення програм, і виділивши не потрібну програму натисніть кнопку Деінсталяція. Після чого виконуйте інструкції деінсталятор програми.

Як відключити автозавантаження програм в CCleaner

Досвідчені користувачі часто відкривають автозагрузку для відключення не потрібних програм в Windows 10.CCleaner дозволяє буквально в кілька натискань відключити всі непотрібні програми, які за замовчуванням завантажуються після старту операційної системи. Відключення програм з автозавантаження дозволяє підвищити продуктивність системи в цілому.

Перейдіть в розділ Сервіс> Автомат.Далі в контекстному меню будь-якої програми виберіть пункт Вимкнути. А також є можливість натиснути кнопку вимикання автозавантаження справа після виділення не потрібного додатка.

Не треба повністю видаляти додатки з автозавантаження, можна просто відключати.Хоча навіть після видалення є можливість назад додати програму в автозавантаження Windows 10.

Як почистити комп'ютер за допомогою CCleaner

Раніше ми розглядали різні способи, як можна очистити диск С від непотрібних файлів в Windows 10. CCleaner дозволяє виконати очистку системного диска буквально в кілька натискань.Притому автоматичне очищення диска не займає багато часу і не завдає шкоди операційній системі. У користувача є можливість почистити систему від непотрібних файлів або тільки видалити дані додатків. При необхідності можете додатково створити резервну копію Windows 10.

  • У розділі Очищення натисніть кнопку Аналіз для отримання відомостей про видаляються файлах.
  • Після завершення аналізу даних натисніть Очистити, і у вікні, підтвердіть очистку натиснувши кнопку Продовжити.

  • Як почистити реєстр за допомогою CCleaner

    Перед будь-яким внесенням змін до реєстру рекомендується створити резервну копію реєстру Windows 10.Очищення реєстру не стала винятком. Навіть при спробі автоматичного очищення не потрібних даних в реєстрі через CCleaner, програма запропонує створити резервну копію. Сам процес очищення займає буквально кілька секунд.

  • Відкрийте розділ Реєстру, в якому натисніть кнопку Пошук проблем.
  • Після виявлення проблем натисніть кнопку Виправити вбрання.
  • Тепер натисніть Виправити вбрання для виправлення всіх проблем одразу або ж Виправити для кожної.

  • Погодьтеся, такий процес очищення реєстру підійде навіть новачкам. Користувачеві не потрібно за допомогою редактора реєстру виконувати самостійний пошук залишків видалених програм.Програма CCleaner виконати пошук і очищення в автоматичному режимі, користувачеві необхідно лише дати угоду.

    Висновок

    До основних можливостей програми можливість виконати не погане очищення комп'ютера в цілому (системного диска і реєстру), відключити автозавантаження програм, видаляти непотрібні програми без необхідності запуску параметрів системи.Додатково можна оновлювати встановлені програми, управляти доповненнями для браузерів і працювати з дисками (аналіз, очищення).

    .

    Поделитесь информацией

    Share on FacebookTweet on TwitterPlus on Google+


    EmoticonEmoticon